Första steget-kom igång rätt, på ditt sätt!

Uppdaterad: 20 sep 2020

Onsdagar kl.12.00-13.30 finns nu en ny spännande gruppträning. Denna är för dig som fött barn och ännu inte kommit igång med regelbunden träning eller försökt komma igång och inte riktigt hittat rätt.

Vi tränar i Fysioterapistudion STHLM´s trevliga lokaler med adress Hammarby Alle 9B.

I mitt kliniska arbete som Fysioterapeut har jag sett att det saknas träningsformer för dig som fött barn och nu vill starta regelbunden träning. Att delta i klassisk Mammagympa och träning av typen Mamma Bootcamp kräver att du har en bra grund att stå på beträffande corestyrka, koordination, rörlighet och uthållighet.

Vi lägger under dessa pass grunden för din vidare träning. Här tränar vi individbaserat i liten grupp om 4-5 deltagare med eller utan bebis, det bestämmer du själv. Först ha vi en gemensam uppvärmning. Sedan tränar vi vissa utvalda grundövningar som du kan stegra på ett enkelt sätt för att uppnå det mål du satt upp. Målet kan till exempel vara att komma igång med annan mammaträning i större grupp, att styrketräna på egen hand eller att jogga/löpträna.

Du får bilder på övningarna så du kan träna själv under veckan, på så sätt går du snabbare framåt i din träning.

Hur många gånger du deltar väljer du i huvudsak själv. Minst antal bokade tillfällen är 3 gånger sedan kan du välja att boka fler. man startar så snart det finns en ledig plats.

Kostnad är 1020 kr för tre tillfällen sedan 340 kr/gång. Går bra att ta som friskvård.

Anmälan sker på mail: anncha@gravidfysio.se.

Varmt välkommen med din anmälan!
241 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla